Proline’dan Son Haberler

CERIS 2024 – DENİZDE DURUMSAL FARKINDALIK VE GÜVENLİK

Avrupa Komisyonu (DG HOME) adına Brüksel’de düzenlenen Denizde Durumsal Farkındalık ve Güvenlik için İnovasyon konulu CERIS-2024 Çalıştayına katıldık.

TURKCELL İŞ ORTAKLARI ZİRVESİ 2024

Turkcell Dijital İş Servisleri’nin iş ortaklarını ödüllendirdiği günde “En Yüksek Cirolu Çözüm Ortağı” ödülüne layık görüldük. Hem ödülümüzü alan hem de etkinliğe panelist olarak katılan Elektronik Kimliklendirme & Biyometrik Çözümler Direktörümüz Serdal Karakaş, sektörle ilgili görüşlerini paylaştı ve soruları yanıtladı.

IPIC 2024 CEZAEVİ ALTYAPISINDA İNOVASYON KONFERANSI

IPIC 2024 Ceza İnfaz Kurumları Altyapısında İnovasyon Konferansı 24-26 Nisan tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşti. Sektörün önde gelen uzmanlarının bir araya geldiği etkinlikte, yenilikçi çözümlerimizi ve en iyi uygulamalarımızı paylaştığımız bir platform gerçekleştirdik.

GLOBAL BİYOMETRİ ENSTİTÜSÜ ÜYESlİĞİ

Proline Bilişim olarak Biyometri Enstitüsü’ne üye olduk! Biyometrik teknolojilerin öncüsü olarak güvenlik ve kimlik doğrulamada yeni kapılar açmaya devam ediyoruz. Biyometri Enstitüsü, biyometri alanında dünya çapında saygın bir topluluk ve uzmanlık merkezidir. Üyeliğimiz bize biyometri alanındaki en son gelişmeleri takip etme, en iyi uygulamaları öğrenme ve sektör liderleriyle işbirliği yapma fırsatı verecek. Topluma karşı sorumluluğumuzun bilinciyle, bu üyeliğin bize tecrübelerimizi gelecek nesillere aktarırken etik kullanım çerçevesinde söz sahibi olma hakkı vereceğine inanıyoruz.

TURKCELL İŞ ORTAKLARI ZİRVESİ 2023

12 Haziran 2023’te Turkcell Dijital İş Servisleri tarafından düzenlenen İş Ortakları Zirvesi’nde “Yan Yana Dijital Yarınlara” diyerek bir araya geldik. Turkcell Dijital İş Servisleri’nin iş ortaklarına ödül dağıttığı bu günde “En Yüksek Cirolu Çözüm Ortağı” ödülüne layık görüldük. Hem ödülümüzü alan hem de panelist olarak etkinlikte yer alan Elektronik Kimliklendirme & Biyometrik Çözümler Direktörümüz Serdal Karakaş, sektörle ilgili görüşlerini paylaştı ve soruları yanıtladı.

IDENTITY WEEK EUROPE 2023

13-14 Haziran tarihlerinde RAI Amsterdam’da düzenlenen dünyanın önde gelen Identity Week Europe 2023 etkinliğine katıldık. 4000 ziyaretçi, 250’den fazla katılımcı ve 200’den fazla sektör konuşmacısı ile kimlik teknolojisindeki son gelişmeleri takip etme, inovasyon, güvenlik ve kullanıcı deneyimi odaklı uygulamalar hakkında değerli içgörüler edinme, sektör paydaşlarıyla fikir alışverişinde bulunma ve iş ortaklarımızla bir araya gelme fırsatı yakaladık.

7. ULUSLARARASI SAĞLIKTA BİLGİ VE BİLGİ GÜVENLİĞİ KONGRESİ

30 Nisan – 3 Mayıs 2023 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen “7. Uluslararası Sağlık Bilişimi ve Bilgi Güvenliği Kongresi “nde “Güvenli TC Kimlik Doğrulama ile Dolandırıcılık ve Suçun Önlenmesinde Rol Alan Kimlik Erişim Cihazlı Kiosk Ürününün Geliştirilmesi” başlıklı özet bildiri ile sunumumuzu başarıyla gerçekleştirdik. Kongrede konuşmacı olarak sunum yapan Anıl Emre Durak adına katılım belgesi almaya hak kazandık ve Proline Bilişim olarak “En İyi Araştırma” dalında diğer akademisyen ve sektör temsilcilerini geride bırakarak 3.’lük ödülüne layık görüldük.

ID4AFRICA 2022

ID4AFRICA 2022 fuarı Marakeş’te sektör paydaşlarının ilgisi ile verimli bir şekilde tamamlandı. Standımıza yoğun ilgi vardı. Tüm ziyaretçilere teşekkür ederiz.